Kikvorschen Remagen 2016

Van 6 t/m 8 Mei 2016

Laatste update: 17 mei 2016, 17:44 uur
Vautjes verweidert.
Remagen 2016

Inleiding

Zoals jullie wel gemerkt hebben, is het een tijdje rustig geweest met betrekking tot de verslagen op deze site. Niet dat wij met onze Komische Fanfare de Kikvorschen nergens meer zijn geweest, maar jullie schrijver had om verschillende redenen even een time-out.
En dat was voor mij ook wel te merken, het was wel weer even zoeken hoe ik alles ook alweer deed. Vandaar dat jullie ook even hebben moeten wachten op dit verslag, mijn excuses hiervoor.

Maar goed, hier zijn we dan weer, met het verslag over Remagen 2016, bij het festijn Rhein im flammen, van 6 t/m 8 mei 2016.
Vorig jaar zijn wij hier ook al geweest van 1 t/m 3 mei. (helaas dus geen verslag van). Dat was wederzijds goed bevallen, dus dit jaar waren we ook meer dan welkom.

Onze voorzitter, Bertie van de Heuvel, was dit keer samen met Lucien Teurlings en Peter van de Groenendaal al op verkenning geweest. Dit had voor ons een paar voordelen: Waar we vorig jaar buiten het dorp zaten met het hotel, en elke dag met de bus op en neer moesten, zitten we dit jaar midden in het dorp, Hotel Pinger. Daarnaast was er weer een leuk programma vastgesteld, met wederom een uitnodiging voor een grote barbeque. We waren dus ook dit jaar weer zeer benieuwd naar onze belevenissen dit jaar in Remagen!


Maar goed, laat ik niet op de inhoud vooruit lopen.
Hopelijk kan ik jullie weer laten genieten van een leuk verslag.

Veel leesplezier!
Kikvorschen Logo